Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
20. Svibanj 2012.

Luzern

Sa zapada stižu također dobre vijesti. Sonja i Maja u dvojcu "bez" su izravno se plasirale u A finale, uzeli su vodstvo na početku i nisu ga ispuštale do kraja i tako izbjegle nepotrebni repasaž. Suvereno su došle ispred konkurentica i ne očekujemo ništa manje u finalu.

20. Svibanj 2012.

Trofej Beograda, drugi dan

S veseljem ponovo pišem pošto s istoka stižu samo dobre vjesti. Naši veslači su opet bili aktivni, a ta aktivnost donijela je mnoštvo odličja koja će malo povećati kilaži autobusa. Na carini će za prijaviti biti mnoštvo medalja. Sve rezultete možete vidjeti na stranicama veslačkog saveza Srbije.

19. Svibanj 2012.

Trofej Beograda

Na regati u Beogradu koja ima tradiciju dulju od 30 godina, a broj natjecatelja se povećava iz godine u godinu uputili su se i neki naši veslači. Na Savskom jezeru s kojeg nam je prije tri tjedna stiglo zlato od posade reprezentativnog četverca skul održan je prvi dan takmičenja, a izgleda da su naši veslači dobro slijedili seniorske kolege. 

16. Svibanj 2012.

Nadolazeća veslačka događanja

Idućih desteak dana očekuje nas mnogo stvari. Lucija i Žana spremaju se na pripreme u Vukovar odnosno Omišalj. Dio regatnog pogona će na regatu u Beograd, a kadetkinje i kadeti nastupit će na memorijalu prof. Jaroslava Laštovice.

15. Svibanj 2012.

Godišnja skupština

Prošli četvrtak održana je skuošitna kluba gdje je bila prilika da se skupe sve generacije kluba. Da razmijene par riječi, da čuju kakvo je poslovanje kluba bilo, da se čuju ostvareni rezultati, a i da se nagrade oni koji to zaslužuju. Ovaj izvještaj malo kasni jer smo imali malih problema s stranicom, naime netko nas je hakirao.