Rekreacija - Veslački klub Trešnjevka
Rekreacija

Organizirana rekreacija u našem klubu postoji od 2000 g. U početku, članovi rekreacije su bili veslači koji nisu mogli pratiti treninge i konkurenciju u regatnom pogonu, a odgovarao im je rekreativni način treniranja. Vremenom se pojavio sve veći interes za rekreativnim veslanjem od strane građana (koji nikada prije nisu veslali), pa smo odlučili proširiti rekreaciju i primati i građanstvo. Dakle, naš klub otvorio je svoja vrata svima onima koji žele vježbati, trenirati i družiti se i koji misle na svoje zdravlje i izgled.


Treninzi se odvijaju pod nadzorom trenera, od kojeg možete zatražiti savjet bilo da je riječ o poboljšanju općeg zdravstvenog stanja, razvoju izdržljivosti, mišićne mase, redukciji težine (potkožnog masnog tkiva). Isto tako, možete zatražiti savjet u vezi pravilne prehrane.

Upisi u rekreaciju se vrše tokom cijele godine, grupe se razlikuju od početnika do iskusnijih.

VK Trešnjevka od 01.04.2015. radi u terminima za rekreaciju od 18 - 21 h svaki radni dan i subotom od 15 -19 h, mjesečna članarina je 200 kn a za bivše veslače 150 kn.
Dok se za ostale termine treba dogovarati s voditeljem.

Kontakt osoba je BOJAN DERMOL 098812717, kod kojeg se isto može dogovoriti i za treninge na vodi (dodatno 50 kn mjesečno).

Kod upisa potrebno se dogovoriti sa Voditeljem, te 20 kn i mala slika za klupsku iskaznicu.

Broj dolazaka je neograničen, sva klupska infrastruktura je na raspolaganju, a ovisno o željama ili prethodnom iskustvu radi se samostalno ili uz nadzor trenera.

IZNOS ČLANARINE

200 kn mjesečno, a za izlaske na vodu 250 kn
150 kn mjesečno (bivši veslači), a za izlaske na vodu 200 kn
Godišnja članarina je 1700 kn, odnosno 1200 kn za bivše veslače
 

TERMINI TRENINGA

Svaki radni dan od 18 - 21h i subotom od 15 - 19h u klubu, a preko dana u dogovoru s voditeljima.