Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
06. Svibanj 2012.

Vukovar, treća stanica veslačkog kupa

Žetva medalja članova veslačkog kluba Trešnjevka u veslačkom kupu Miljenka Findrlea nastavlja se. Vukovar je bio domaćin i to veoma ugodan jer su veslačice i veslači kuži ponijeli 5 zlatnih medalja, 4 srebrne medalje i 5 brončanih medalja. 

06. Svibanj 2012.

Zlatna razglednica iz Beograda

CRO EXPRESS kao prvi je prošao ciljem na prvoj regati svjetskog kupa u Beogradu. U sjajnoj utrci, gdje su naši dečki krenuli onako kako to oni obično rade malo rezerviranije, ali opet držeći sve pod kontorlom nedajući nikome da ode predaleko držali su se zajedno s svima do polovice utrke...

03. Svibanj 2012.

Veslački vikend

Ovaj vikend mnoštvo događanja. Veslačice i veslači raspršili su se na četiri strane. Studentice i studoši u Split na regatu Sv. Duje. Žana nam je otišla u Munchen na najjaču juniorsku regatu odmjeriti snage i pokazati što zna i umije u dvojcu na pariće s Ivanom Krkljuš.

02. Svibanj 2012.

Naporan vikend

Prošli vikend gužva na Jarunu čak dvije reagte su se održale, a poslužilo je i vrijeme. Glavna vijest vikenda je da smo osvojili prvo mjesto na regati veslačkog kupa, te tako povećali ukupno vodstvo u poretku ispred Jadran iz Rijeke.

28. Travanj 2012.

Radni vikend

Nakon napornog radnog tjedna svim veslačima dana je nova prilika za dokazivanje i to ovaj vikend u duplom programu, održava se 2. regata veslačkog kupa gdje se nadamo da će naši veslači povećati prednost u ukupnom vodstvu i InterCity regata...